Om mig

Hvem er Brian Kiel?

Jeg er bosiddende i Randers, hvor jeg også arbejder ud fra med denne blog og mit firma. Jeg er gift med Rikke, og sammen har vi 3 små piger Sarah, Laura & Freya, de er ofte prøvekaniner når vi får nye olier hjem – og de elsker det.

Min egen historie med æteriske olier, er faktisk lidt af en tilfældighed på facebook tilbage i 2010. Jeg så en af mine bekendte skrev om olierne, men forstod ikke rigtig hvad det egentligt var for noget, eller hvad de skulle bruges til.  Så jeg skrev en kommentar til hende omkring nogle vitaminer som hun postede et billede af, og blev kontaktet af hendes mand et par dage senere – og derefter var jeg solgt til at jeg også skulle prøve kræfter med disse spændende olier, som en ekstra indtægt ved siden af mit fuldtidsjob som kørende sælger.

Jeg fik en flyvende start og fik rigtig godt gang i olierne og forretningen allerede fra dag et, og har de sidste 6+ år arbejdet mange timer for at udbrede kendskab til olierne og uddanne brugere, terapeuter og behandlere i hvordan de kan bruge olierne som en del af deres daglig arbejde med klienter, og ikke mindst egen familie.

Jeg har været så priviligeret at jeg de sidste 1,5 år har arbejdet fuldtid med at rådgive og holde foredrag omkring olierne – og det har naturligvis betydet en stor personlig frihed, og masser af tid til min familie i forhold til mit tidligere job som kørende sælger som ofte var en arbejdsuge på 45-60 timer og ofte mere. Idag lærer jeg hundredvis af andre hvordan de på en enkel måde, og med få midler kan starte deres egen forretning op omkring olierne.

I 2013 fik jeg muligheden for at blive den første certificeret AromaTouch trainer (underviser) og har siden certificeret mange hundrede terapeuter og private i hvordan de selv har kunne arbejde med olierne og teknikker til at give en fantastisk behandling som virkelig gør en forskel – se mere på siden omkring AromaTouch.

Da jeg var den allerførste der startede op med doTERRA i Danmark i  2010, har jeg idag en plads i det der kaldes doTERRA European Founders Club, som er en sammenslutning af pionererne der har opbygget det Europæiske marked til hvad det er idag, og vi har stadigvæk meget lang vej endnu. Efterspørgslen på olierne er eksplosiv år efter år, og vi har slet ikke set det fulde potentiale endnu.

Endnu en gang tak for at du har valgt at besøge mig her, og jeg håber du bliver inspireret til også at prøve olier i dit eget og din families liv.

Med venlig hilsen

Brian