Kundernes oplevelser

Tak for et dejligt, hyggeligt, lærerigt og stemningsfyldt kursus. Efter jeg har modtaget Aroma Touch har jeg værret mere rolig, haft mere overblik og været mere opmærksom på mig selv, end jeg ellers har oplevet i lang tid. Jeg glæder mig så meget til at give Aroma Touch til andre. <3

Dorthe Vibs Dam, Odense

Cert. AromaTouch Terapeut, Dorthes facebook side

I juni mdr var jeg med til mit barnebarns fødsel,min datter fik ingen smertestillende osv. Kun olier. Hunvar første gangs fødende og fødslen varet i 34 timer. Begge jordmødre bad om mit telefon nr da de aldrig havde oplevet noget ligende,

Marina Canfarotta

Marinac.dk

Tusind tak for at præsentere
mig for min nye “kæreste” igår aftes.
Novo Prime❤️❤️❤️
Jeg lider af en dobbeltsidet diskusprolaps, i det nederste led i lænden. Og kan ikke rejse mig fra en stol, gulv, eller bukke mig ned efter noget, uden at jeg får en skærende smerte, som kan standse mine bevægelser og jeg kan næsten ikke komme videre, eller jeg taber pusten et øjeblik.
Tog den første pille igår da jeg kom hjem, inden jeg lagde mig til at sove. Fik ikke meget søvn i nat, var vågen mange gange, og alligevel var jeg frisk da vækkeuret ringede. Og tog nr 2 til morgenmaden.
Har ikke haft en skærende smerte i dag, før nu her i aften, inden jeg tog min aften pille. Nr 3. Pille.
Jeg har ovenikøbet kravlet rundt på gulvet og rejst mig uden besvær.
Min familie og venner ved, jeg har haft problemer med at komme ud af sengen, og har jeg haft en lang dag som i dag, med møder og arbejde, ville jeg dårlig kunne rejse mig fra en stol, eller kunne tage tøjet af, løfte benene op i sengen, eller overhovedet lægge mig.
Og nej jeg springer ikke som en gazelle, men lige før.
❤️❤️jeg elsker Novo Prime??

Dorthe Kring

Efter jeg er begyndt at bruge de naturlige smertestillende kapsler fra Brian, kan jeg holde mine smerter i knæ og led nede.

Lone Sørensen

Assentoft

Jeg har siden 3-4 års alderen brugt rigtig meget astma medicin, og har altid været afhængig af at have en inhalator med i lommen, blot for at klare hverdagen.
Jeg kan idag væsentligt reducere mit forbrug af astma medicinen, blot ved at bruge olier som peppermynte, eucalyptus og cypress i hverdagen.

Brian Kiel

Randers

Tak for et inspirerede og lærerigt aromatouch kursus. Jeg følte mig helt høj efter denne dag sammen med dejlige mennesker. tak

Ingelil

Jo mere jeg lærer om olierne, jo mere begejstret bliver jeg

Anne-Lene

Randers