Arbejd med mig

Jeg arbejder sammen med mit team i hele Europa, om at udvikle markedet for æteriske olier og tilbehør, ønsker du at høre mere om hvordan vi arbejder og om det evt kunne være noget for dig også, så kontakt mig meget gerne på mobil 93906995, eller via formularen herunder, så kontakter jeg dig med mere info.

Du skal ikke være bekymret over hvis du ikke føler du ved nok om vores produkter, vi lærer dig det hele og støtter dig hele vejen til din succes

Start fritid eller deltid, vi finder en plan der virker for dig – jeg startede selv min forretning op deltid ved siden af fuldtidsjob, og 3 små børn – så det kan godt lade sig gøre 🙂

Ser frem til at høre fra dig

Med venlig hilsen

Brian Kiel

Du er altid velkommen til at skrive til mig for mere info, eller giv mig et kald – naturligvis uforpligtende

11 + 2 =