CPTG® Standarden

CPTG® Rene æteriske olier til terapeutisk brug

dōTeRRA®’s CPTG® Rene æteriske olier til terapeutisk brug

er 100% rene, naturlige, aromatiske forbindelser omhyggeligt udvundet fra planter. De indeholder ikke fyldsto er eller kunstige ingredienser, der vil udvande de aktive sto ers kvalitet, og de er fri for forurenende sto er, såsom pesticider eller andre kemiske rester.

Lige så vigtigt som det er at holde vores olier fri for forurenende sto er, er det at sikre tilstedeværelsen af deres aktive sto er på det rigtige niveau, er det vigtigt at garantere sikkerhed og e ektivitet. . Mange olier hævder at være til terapeutisk brug, og nogle kan være rene, men få er underlagt en streng kontroltestning for at sikre en standard af de kemiske sammensætninger. dōTERRAs certi cerede rene æteriske olier til terapeutisk brug bliver krydstestet ved hjælp af en spektrometer og en gaskromotograf, for at sikre både renhed og styrken i hvert parti.

dōTERRA arbejder tæt sammen med et globalt netværk af ledende kemikere indenfor æteriske olier og planteavlere, for at udvælge de korrekte arter, der dyrkes i de idelle omgivelser og omhyggeligt høstet på det rigtige tidspunt. De aromatiske forbindelser i planterne er dygtigt udvundet af erfarende destillerier og udsat for kemiske analyser for at sikre renhed og den rette sammensætning. dōTERRA er CPTG® Certicerede rene æteriske olier til terapeutisk brug og repræsenterer de sikreste og mest gavnlige olier, som er tilgængelige i verden idag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *