Nespresso maskine til æteriske olier :)

Som jeg tidligere har skrevet om er der en meget stor interesse for æteriske olier og tilbehør til – men her er der alligevel noget af en nyhed.

Nu kan du brygge din helt egen æteriske olier, udfra urter/blomster du har hjemme i haven.

Du kan se en kort intro film om hvordan den virker her:

 

“Bryggeren” Essential Oil Still eller E.O.S i forkortelse, bliver helt sikkert et spændende produkt som olie entusiaster og olie feinschmeckere helt sikkert gerne vil have stående, der er da en naturlig charme i at kunne fremstille sine helt egne æteriske olier, måske ovenikøbet af egne produceret urter.

Da jeg for nogle dage siden skrev om EOS første gang, kom der en naturlig reaktion fra bekymrede kunder, “Tager du ikke kunder fra din egen forretning?” – og det er jeg slet ikke bekymret for, da det kræver meget tid at producere/fremstille egne olier, og man vil ikke kunne fremstille ret meget af gangen, simpelthen på grund af kapaciteten i maskinen – så det vil aldrig udkonkurrere mit almindelig doTERRA æteriske olie sortiment, men i mine øjne blot være en spændende tilføjelse til en i forvejen meget spændende verden med æteriske olier, jeg er da også helt sikker på at jeg selv kommer til at investere i en – jeg håber jeg på et tidspunkt kan komme til at tilbyde dem til jer her også på det danske marked.

Lige nu er maskinen kun som prototype (se youtube videoer længere nede på siden) og den skal etableres via “crowdfunding” dvs at den ikke er tilgængelig for almindelig salg endnu, men man kan gå ind på crowdfunding siden og forudbestille en eller flere, og dermed være med til at få projektet til en realitet.

Find projektet her : https://www.indiegogo.com/projects/essential-oil-still-make-oils-hydrosols-at-home/coming_soon

 

 

Præsentation af EOS maskinen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *